Leveren & verzendkosten

Levertijd: Belle a toi Boutique doet haar uiterste best om je bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Hierdoor heb je met een beetje geluk jouw Belle a toi artikelen binnen 1 a 2 werkdagen al in huis. Mocht je pakketje toch iets of wat vertraging oplopen is ons streven om binnen 3 werkdagen de artikelen bij je thuis te hebben bezorgd.

Je bestelling wordt netjes verpakt en met track & trace verzonden zodat je er op kunt rekenen dat het in goede conditie wordt geleverd!

Verzendkosten: Alle webshop bestellingen worden verzonden via DHL of via Belle a toi zelf. De kosten voor het verzenden via DHL zijn als volgt, voor een brievenbuspakketje €4,60 en voor een standaard pakket €5,60. Verzendkosten naar België een brievenbuspakketje €7,50 en voor een standaard pakket €8,50.

Belle a toi Boutique biedt een gratis verzendservice aan voor klanten die in een straal van 10 km wonen vanaf ons adres, Min. Aalberselaan 12, 5103BA in Dongen. Dus valt jouw adres binnen een straal van 10 km dan komt Belle a toi het persoonlijk naar je toe brengen. De levertijd is hetzelfde als hierboven vermeld.

Trustpilot reviews